preskoči na sadržaj
Događanja

Mjesec dobrih djela završio Sajmom dobrote

Uz to što je mjesec darivanja, a kako bismo pomogli onima kojima je potrebno i na druge načine, a ne samo novčanim prilogom, u našoj je školi prosinac postao Mjesec dobrih djela. Svaki od razreda zajedno sa svojim razrednicima napravio je neko dobro djelo. Posjetili su Udrugu za autizam Pogled, Sklonište za napuštene životinje Prijatelji, Sklonište dobrote Čakovec, Caritasov dom za djecu s posebnim potrebama dr. Antun Bogdan, dječje vrtiće u Čakovcu, Humanu Novu, Dom za starije i nemoćne Novinščak, Udrugu za sindrom Down Međimurske županije, Centar za odgoj i obrazovanje i Odjel pedijatrije Županijske bolnice Čakovec. Popričali su, poigrali se, zapjevali, zaplesali, zabavili se, vježbali, darivali i zauzvrat primili najveći dar - osjećaj da aktivno sudjeluju u zajednici mijenjajući je nabolje.

 


Istovremeno je tradicionalni gimnazijski Sajam dobrote tekao u već ustaljenom ritmu. Sajamska događanja započela su humanitarnim koncertom u Centru za kulturu Čakovec održanom 5. prosinca. Predstavili su se polaznici fakultativne i izborne nastave glazbene umjetnosti, zboraši, plesači i učenici i profesori članovi zbora Gymnasium. Večer smijeha održana je 11. prosinca. Gosti Goran Vinčić i Tihomir Paravina iz zagrebačkog Studija smijeha posjetitelje su nasmijali do suza. Movie night je 14. prosinca učenicima pružio priliku da pogledaju film “The Shawshank Redemption”, a dobroj zabavi, osim dobroga filma, pridonijeli su i vrhunsko društvo te blagdansko raspoloženje. Posljednji događaj održan prije samog Sajma dobrote bio je trash plesnjak "Time machine" koji se održao 20. prosinca. Puštala se glazba osamdesetih i devedesetih, atmosfera je bila odlična, a učenici su oduševili svojim kostimima.

 

Sam Sajam dobrote održan je 21. prosinca. Posjetitelji su mogli razgledati štandove na kojima se moglo naći svega - kolači, vafli, rukotvorine i ukrasi, fotografirati se kod polaznika foto grupe, poslušati raznovrsne izvođače, a vrhunac zabavnog dijela na ovogodišnjem Sajmu bio je “Ples sa zvijezdama” u kojem su se učenici i profesori udružili kako bi pokazali svoje plesne sposobnosti. Suvišno je reći da su oduševili sve prisutne. Sav novac prikupljen tijekom Mjeseca dobrote namijenjen je Udruzi za autizam Pogled i Međimurskoj udruzi za ranu intervenciju u djetinjstvu Murid. Zahvaljujemo svim organizatorima, učenicima, profesorima te posjetiteljima koji su nam pomogli u ostvarenju ovog cilja. Veliko hvala svima!Nikki Paškalj 2.g  Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju
objavio: Martina Mavrek   datum: 27. 12. 2018.

Službena FB stranica


Službeni Instagram


OBAVIJESTI

Centar izvrsnosti


Škola po mjeri učenika


e-Dnevnik


Državna matura 2019.

Kalendar
« Prosinac 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Institucije
 • MZOS
 • NCVVO
 • AZOO

Portali
 • Edu

preskoči na navigaciju