preskoči na sadržaj
Događanja

Natječaj za učenike prvih razreda Vijest ima dokument u privitku

Ove školske godine (2018./2019.) naša škola obnavlja suradnju i projekt razmjene učenika sa školom Damstede iz Amsterdama u Nizozemskoj s kojom smo već uspješno surađivali.

Budući da su njihovi učenici 14-godišnjaci i 15-godišnjaci, u projekt će u našoj školi biti uključeni učenici prvih razreda.

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 18. 9. 2018. 14:02

Nova faza Laboratorija arhitekture

S početkom nove školske godine, nastavljen je i projekt Laboratorij arhitekture koji je počeo u prosincu 2017. godine.

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 17. 9. 2018. 21:10

Gimnazijalci na MEP-u

Naša učenica Tihana Lozer i profesor Petar Pavlic prošlog su tjedna u Beču sudjelovali u programu Youth Up Europe. Program se održao u Theresianumu, nekada ljetnoj rezidenciji Habsburgovaca, a od 1746. do danas prestižnoj školi. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 14. 9. 2018. 12:51

Susret knjižničara u Patrasu

U sklopu Erasmus Staff Mobility Week naš knjižničar Miroslav Gakić boravio je u Grčkoj gdje je na Sveučilištu u Patrasu sudjelujevao na susretu s 23 knjižničara iz različitih europskih zemalja, od Portugala i Španjolske, Latvije i Estonije do Rumunjske i Velike Britanije. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 14. 9. 2018. 12:43

Gimnazijalke o bajkama

Još su u lipnju naše profesorice Hrvatskoga jezika Nada Čatlaić i Mirjana Vidović odabrale tri rada na temu "Što nama danas znače bajke i mitovi" i poslale ih na natječaj "Susret riječi" koji je organizirala Općina Bedekovčina. Radove su napisale učenice Matea Horvat, Marta Gluhak i Jelena Žinić, a u subotu, 1. rujna, sudjelovale su na svečanosti povodom dodjele nagrada. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 14. 9. 2018. 12:34

Završene još dvije edukacije u sklopu EU projekta

Erasmus+ projekt "Aktivno do znanja" u kojem sudjeluju profesori naše Gimnazije još uvijek aktivno traje. Nedavno su završile dvije edukacije na kojima su sudjelovali profesori Martina Mavrek, Tanja Šalamon i Miljenko Blažeka.

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 14. 9. 2018. 12:24

Besplatna predstava za učenike

Udruga "Zora" u okviru projekta "Doprinos mladih: za manje vršnjačkog nasilja" organizirala je besplatno prikazivanje predstave "The Wall" Dramskog studija Dada. Učenici 4.e razreda u pratnji razrednice, profesorice Zdravke Skok, pogledali su predstavu u Centru za kulturu Čakovec u srijedu, 12. rujna. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 14. 9. 2018. 12:11

Ljetna škola kemije

Iako ljetnim praznicima još nije bio kraj, učenici naše gimnazije: Lara Resman, David Karlovčec, te bivši učenici Gracia Grabarić i Aleks Logožar, sudjelovali su na Drugoj ljetnoj školi kemije koja se od 26. do 31. kolovoza održala u Prirodoslovnoj i grafičkoj školi u Rijeci.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 6. 9. 2018. 13:06

Početak nove školske godine

Nova je školska godina počela, a nitko nije bio uzbuđeniji od učenika koji po prvi put kreću u Gimnaziju. Tradicionalno smo ih dočekali pjesmom: gimnazijski zbor pod vodstvom profesora Damira Rodigera pripremio je kraći program. Pozdravila ih je i ravnateljica Sandra Breka-Ovčar zaželjevši im uspješne četiri godine u školi. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 3. 9. 2018. 21:22

Dodjela Nagrada Zdenko Barbarić

Po četrnaesti je put u Gimnaziji Josipa Slavenskog Čakovec dodijeljena Nagrada Zdenko Barbarić najkreativnijim gimnazijalcima zbog njihovog rada i zalaganja u izvannastavnim aktivnostima. Nagrada se dodjeljuje svake godine maturantima koji su se istakli kao pjevači, pisci, novinari ili glumci u sjećanje na prerano preminulog Zdenka Barbarića, nekadašnjeg gimnazijalca, jednog od osnivača školskog lista Čagi, školskog novinara i pisca. Nagrada je dodijeljena 27. lipnja 2018., a dodjeli je prisustvovala i gospođa Zdenka Barbarić, majka Zdenka Barbarića.

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 28. 6. 2018. 09:36

Nagrada Rotary cluba Čakovec

Učenicima maturalnih razreda su u ponedjeljak, 18. lipnja 2018., u Muzeju Međimurja Čakovec uručene nagrade Rotary cluba Čakovec. Među nagrađenima je i učenica 4.f razreda Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, Antonija Mrla.

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 23. 6. 2018. 22:21

Eko-dan u Gimnazijji

Kako bi zaokružili svoje aktivnosti, učenici koji su pohađali STEM radionice subotom, posljednju su STEM aktivnosti proveli u petak, 1. lipnja 2018. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 8. 6. 2018. 08:29

Gluma je igra

U ponedjeljak, 28. svibnja, našu školu posjetila su dvojica mladih glumaca iz "Kontrast Teatra" Andro Damiš i Matko Buvač i održali glumačku radionicu na kojoj su učenici imali priliku u opuštenoj atmosferi iskusiti kako je to biti student glumačke akademije.

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 5. 6. 2018. 10:51

Uspješno na Mathemi u Koprivnici

Nastavlja se odličan niz uspjeha naših matematičara koji su u petak, 25. svibnja, sudjelovali na ekipnom natjecanju Mathema 2018. u Koprivnici. U žestokoj konkurenciji šezdesetak ekipa srednjih škola iz gotovo cijele Hrvatske školu je predstavljalo 5 ekipa od kojih su se čak 3 popele na postolje. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 31. 5. 2018. 07:57

Otvorena izložba slika Elene Kržine

Maturantica Elena Kržina ove je godine sve iznenadila izvanrednim slikama koje je za "Zoon poetikon" naslikala po uzoru na austrijskog slikara Egona Schielea. Profesor Ivan Pranjić, urednik "Zoona" u suradnji s profesoricom likovne umjetnosti, Karmen Farkaš, njene su radove odlučili predstaviti i široj čakovečkoj publici. Samostalna izložba Eleninih radova otvorena je u petak, 25. svibnja, u Dvorani Scheier u centru Čakovca.

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 27. 5. 2018. 21:19

Oproštaj od maturanata

Posljednjeg dana nastave za maturante, u utorak, 22.svibnja, maturanti su se oprostili od nas prigodnim programom i na zabavan i simpatičan način svojoj školi rekli doviđenja. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 26. 5. 2018. 22:20

Nagrade gimnazijalcima sudionicima državnih natjecanja

Najboljim natjecateljima u školskoj godini 2017./2018., učenicima koji su se plasirali na državna natjecanja i njihovim mentorima ravnateljica Tea Dragić Runjak čestitala je na uspjehu i dodijelila priznanja. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 21. 5. 2018. 21:34

Gimnazijalci u Poljskoj

Nakon što su učenici iz Poljske u studenome prošle godine posjetili Hrvatsku, došao je i red da čakovečki gimnazijalci s profesorima Robertom Siladijem i Miroslavom Gakićem otputuju svojim domaćinima. U sklopu razmjene učenika, u petak, 18. svibnja 2018., petnaest je učenika naše škole krenulo na putovanje u Poljsku.

 
  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 21. 5. 2018. 21:31

Održani Dani otvorenih vrata

Petak i subota, 18. i 19. svibnja, bili su vrlo živi u Gimnaziji Josipa Slavenskog Čakovec. Škola je otvorila vrata budućim gimnazijalcima i ostalim zainteresiranim posjetiteljima i pokazala im najbolje što ima. Radionice su održane u gotovo svim učionicama, otvorili smo vrata naše teretane, a održan je i prigodni program uz pjesmu, renesansni ples i desetominutnu izvedbu epa "Smrt Smail-age Čengića". 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 19. 5. 2018. 13:53

Državno Natjecanje iz hrvatskog jezika

Ove godine, državno Natjecanje iz hrvatskog jezika održano je od 7. do 9. svibnja u Zadru. Naše tri natjecateljice ostvarile su zavidne rezultate.

Maturantica Dora Rebrek osvojila je 12. mjesto, dok je učenica prvog razreda Miša Ovčar 11. u državi. Tina Čatlaić, učenica trećeg razreda, zauzela je odlično 2. mjesto. Njihove mentorice su profesorice  Mirjana Vidović i Zlatka Grahovec Soldat.

Čestitke učenicama i mentorima na izvrsnom uspjehu!

 

Nikki Paškalj, 1.g

 
  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 10. 5. 2018. 16:17

Svečana dodjela nagrada za natječaj Europa u školi

Zagrebu je povodom Dana Europe 9. svibnja održana svečana dodjela nagrada za natječaj Europa u školi. Tema natječaja za prve i druge razrede srednje škole bila je Škrinja znanja-umjetnički i tradicijski obrti.

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 10. 5. 2018. 12:37

Državno Natjecanje u krosu

Ovogodišnje državno Natjecanje u krosu održalo se u Poreču, 18. i 19. travnja. Naši gimnazijalci ostvarili su odlične rezultate! Djevojke su osvojile šesto, a momci sedmo mjesto. Naši predstavnici bili su: Dunja Mikec 1.c, Lucija Bodulica 2.d, Dora Pajić 2.e, Nina Dobša 4.f, Ervin Nedjeljko 2.d, Filip Patafta 2.b, Karlo Karlovčec 3.e i Lovro Žbulj 1.g. Čestitamo trkačima i njihovom mentoru profesoru Goranu Karamarkoviću!

Nives Čurin, 2.a

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 2. 5. 2018. 18:02

Prvaci na državnom natjecanju iz biologije

Ove godine državno natjecanje iz biologije bilo je održano u Crikvenici od 25. travnja do 28. travnja. Naši su gimnazijalci također sudjelovali i ostvarili izvanredne rezultate. U kategoriji istraživačkih radova Franjo Križaić i David Bendelja su svojim radom uspjeli osvojiti prvo mjesto. Predstavili su rad „Usporedba sastava i antimikrobnog učinka različitih otopina propolisa“. Čestitamo učenicima te njihovoj mentorici prof. Žaklin Lukši na odličnom rezultatu!

Marija Varga, 1.f

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 2. 5. 2018. 17:40

Završeno državno Natjecanje iz kemije

Ovogodišnje državno Natjecanje iz kemije održano je od 22. do 24. travnja u Crikvenici. Naši učenici i ove su godine postigli zavidne rezultate.

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 2. 5. 2018. 08:35

Državno natjecanje iz povijesti

U OŠ oca Petra Perice u Makarskoj od 25. do 27. travnja 2018. održano je državno Natjecanje iz povijesti. Na natjecanje je od prvih razreda pozvano dvanaest učenika iz cijele Hrvatske, a među pozvanima bio je i učenik naše Gimnazije, Luka Šafarić. Osvojio je 4. mjesto, a mentorica mu je profesorica Marija Borko. Čestitamo!

 

Lorena Novak, 1.B

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 2. 5. 2018. 08:31

Studijsko putovanje u Ljubljanu

Sudionici europskog projekta „Laboratorij arhitekture“, iz Graditeljske škole Čakovec i Gimnazije Josipa Slavenskog, posjetili su 26. i 27. travnja  glavni grad Slovenije, Ljubljanu. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 2. 5. 2018. 08:26

Gimnazijalci na državnom iz geografije

Od 23. do 25. travnja 2018. u Gimnaziji Vukovar održano je 25. državno natjecanje iz geografije. Na natjecanju su sudjelovali i naši gimnazijalci te su postigli izvrsne rezultate.

 Učenik prvog razreda, Luka Šafarić osvojio je 5. mjesto. Od trećih razreda Antonio Novak zauzeo je 6. mjesto, Tin Hrgović 8. i Klara Grošanić 10. Mentori su: Robert Slunjski, Marta Kramar Burela i Andrija Bacinger.

Čestitamo učenicima i mentorima na postignutim rezultatima!

Petra Šenji, 1.e

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 2. 5. 2018. 08:22

Gimnazijalci izvrsni na državnom Natjecanju u badmintonu

Državna razina Natjecanja u badmintonu održana je od 25. do 27. travnja u Poreču. Plasman na državno natjecanje izborile su muška i ženska ekipa naše škole.

 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 29. 4. 2018. 21:51

Gimnazijalci volontiraju u sportu

Na završnici državnih prvenstava u Poreču trenutno se nalaze tri naša učenika, koji se ne natječu u sportu, već rade u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza. Ana Marija Radošević ima ulogu mentora volontera zbog svog iskustva u Erasmus+ projektu, Maria Levačić je mentorica mladim novinarima te ih poučava kako medijski popratiti sportske aktivnosti,a Ivan Dujić je mladi volonter u projektu "Školski sport + volontiranje = odličan."

 

 
  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 29. 4. 2018. 21:33

Gimnazijalci na MEP-u u Ljutomeru

Učenici naše škole: Teuta Blažić, Klara Grošanić, Dino Korunić, Maria Levačić, Lorena Remenar i Zoja Vizinger u pratnji profesora Petra Pavlica, proveli su pet dana u gradiću Ljutomeru, u sklopu projekta Model European Parlament (MEP).

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 25. 4. 2018. 08:40

Gimnazijalke na literarnom natječaju

Učenice 2.b razreda, Marta Gluhak i Tea Varga, su sa svojom profesoricom hrvatskog, Mirjanom Vidović, sudjelovale na svečanoj dodjeli nagrada na literarnom natječaju Ja sam pisac. Na svečanom programu koji je pripremila I. gimnazija Zagreb održanom 23. travnja predstavio se pjesnik Goran Gatalica sa zbirkom pjesama Kozmolom, Djevojački zbor Hrvatske ružice te Dramska družina Gordogan sa svojom predstavom Domagojada. Među jedanaest finalistica natječaja ušla je Marta Gluhak koja je primila nagradu i priznanje.

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 25. 4. 2018. 08:29

Obilježena Noć knjige

Ove godine Noć knjige, koja se već tradicionalno održava 23. travnja, učenici 3.b i 3.e razreda naše škole obilježili su književnim susretom s profesorom Miroslavom Gakićem.

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 24. 4. 2018. 13:31

Obavijest o radu učeničkog servisa Vijest ima dokument u privitku

Učenički servis naše Županije smješten je u Srednjoj školi Prelog, pa pozivamo sve učenike koji su zainteresirani za rad putem servisa da pročitaju obavijesti vezane uz prijavu u servis i prouče dokument s uputama.

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 18. 4. 2018. 22:22

Završilo državno Natjecanje iz matematike

Od 12. do 14. travnja 2018. godine u Poreču je održano državno natjecanje iz matematike. Sudjelovalo je 257 učenika osnovnih i srednjih škola iz cijele Hrvatske među kojima su bili i učenici naše škole koji su se natjecali u varijanti A namijenjenoj učenicima matematičkih smjerova. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 18. 4. 2018. 17:08

Održana STEM subota

Nastvalja se tradicija prirodoslovlja, tehnike i matematike subotom u našoj školi. Posljednja STEM subota održana je 14. travnja, a fokus je ovaj put bio na biologiji i tehnici. Na radionici koja je objedinila fiziku i informatiku, prof. Karmena Vadlja Rešetar učenicima je pokazala osnove izrade robotskih ruku primijenivši znanje stečeno na nedavnoj edukaciji u Birminghamu. Informatičari su pak svoje vještine programiranja spojili sa znanjima iz fizike na Arduino radionici koju je vodio prof. Miljenko Blažeka. Biolozi su proučavali koliko sličnosti imamo sa stanovnicima kolijevke čovječanstva, Afrike. Posljednja aktivnost bila je rezervirana za profesora zagrebačkog Prirodoslovno-matematičkog fakulteta, dr. Krešu Zadru koji je održao predavanje na temu magneta. 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 17. 4. 2018. 21:56

Kristian Novak – autor od kojeg još puno očekujemo

Tek nekoliko dana nakon odgledane predstave Ciganin, ali najljepši u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu, gimnazijalci su imali priliku porazgovarati s Kristianom Novakom –  autorom istoimenog romana.

  :: opširnije :: 


objavio: Gabrijela Detelj  datum: 13. 4. 2018. 17:22

Laboratorij arhitekture – Prostorni razvoj Čakovca

U srijedu, 11. travnja 2018. godine, održana je treća po redu edukacija Laboratorija arhitekture u Gimnaziji. Najviše govora bilo je o prostornom razvoju Čakovca. 

  :: opširnije :: 


objavio: Gabrijela Detelj  datum: 11. 4. 2018. 21:08

Bronca za gimnazijske rukometašice

U srijedu, 28. ožujka 2018. godine, naše su rukometašice, županijske prvakinje, sudjelovale na poluzavršnom državnom Natjecanju u rukometu u Virovitici. Nakon poraza od uigranije ekipe domaćina, u susretu za treće mjesto protiv srednjoškolki iz Varaždina, uspjele su borbenom i sigurnom igrom pobijediti i osvojiti broncu.

  :: opširnije :: 


objavio: Gabrijela Detelj  datum: 3. 4. 2018. 18:45

„Laboratorij arhitekture“ – Važnost javnih prostora

Učenici zainteresirani za arhitekturu i urbanizam sudjelovali su 21. ožujka 2018. godine na drugom predavanju u sklopu projekta „Laboratorij arhitekture“.

  :: opširnije :: 


objavio: Gabrijela Detelj  datum: 24. 3. 2018. 16:23

Gimnazijalci na poluzavršnom državnom Natjecanju u rukometu

U srijedu, 21. ožujka, u Virovitici je održano poluzavršno državno Natjecanje u rukometu za mladiće.

  :: opširnije :: 


objavio: Gabrijela Detelj  datum: 23. 3. 2018. 09:38

Školska govornica za međimurske srednjoškolce

Srednja škola Čakovec 15. i 16. ožujka bila je domaćin 2. školske govornice – intenzivnoga dvodnevnog stručnog treninga i usavršavanja u govornoj izvrsnosti za međimurske srednjoškolce. 

  :: opširnije :: 


objavio: Gabrijela Detelj  datum: 21. 3. 2018. 17:00

Cultural Heritage by Post

Zadnjih su nekoliko sati Povijesti učenici 3.g razreda, pod vodstvom profesorice Marije Borko, proveli uživljeni u projekt „Cultural Heritage by Post" koji je namijenjen obilježavanju Europske godine kulturne baštine.

  :: opširnije :: 


objavio: Gabrijela Detelj  datum: 19. 3. 2018. 17:30

Gimnazijalci odlični na državnom Natjecanju iz informatike

Od 13. do 16. ožujka u Primoštenu je održano državno Natjecanje iz informatike u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, Hrvatske zajednice tehničke kulture i Hrvatskog saveza informatičara.

  :: opširnije :: 


objavio: Gabrijela Detelj  datum: 19. 3. 2018. 08:46

Održano županijsko Natjecanje iz biologije

Ovog ponedjeljka,12. ožujka 2018. godine,u našoj je školi održano županijsko Natjecanje iz biologije.  S našim su se učenicima natjecali i učenici iz Srednje škole Prelog te Srednje škole Čakovec. Osim u znanju, učenici su se natjecali i u kategoriji „Istraživački rad“.

  :: opširnije :: 


objavio: Gabrijela Detelj  datum: 16. 3. 2018. 15:37

Županijsko Natjecanje mladih iz prve pomoći

U Osnovnoj školi Štrigova u subotu, 10. ožujka 2018. godine, održano je XVII. županijsko Natjecanje iz prve pomoći za osnovne i srednje škole.

  :: opširnije :: 


objavio: Gabrijela Detelj  datum: 15. 3. 2018. 10:27

Gimnazijalci odlični u poznavanju kemije

U Gospodarskoj školi Čakovec, 8. ožujka 2018. godine, održano je županijsko Natjecanje iz kemije. Svoje su znanje pokazali učenici Srednje škole Prelog, Tehničke škole Čakovec te naše Gimnazije. Osim u znanju, učenici su se natjecali i u kategoriji „Samostalni rad“.

  :: opširnije :: 


objavio: Gabrijela Detelj  datum: 15. 3. 2018. 10:24

Gimnazijalci obilježili Tjedan prava potrošača

Povodom Tjedna prava potrošača učenici 3.e i 3.d razreda, u pratnji pedagoginje Klare Fegeš, u četvrtak, 8. ožujka, imali su priliku prisustvovati edukaciji o zaštiti prava potrošača u organizaciji Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. 

  :: opširnije :: 


objavio: Gabrijela Detelj  datum: 12. 3. 2018. 14:36

Počele prijave za 2. školsku govornicu

U Čakovcu se 15. i 16. ožujka 2018. održava 2. školska govornica, stručno usavršavanje u govornoj izvrsnosti za međimurske srednjoškolce čiji su suorganizatori Grad Čakovec, Međimurska županija i IN-DEA SOLUTION.
 

  :: opširnije :: 


objavio: Martina Mavrek  datum: 11. 3. 2018. 20:33

Odličan uspjeh gimnazijalaca u poznavanju hrvatskog jezika

U Gospodarskoj školi Čakovec, 5. ožujka 2018. godine, održano je 23. Natjecanje iz hrvatskog jezika. Na natjecanju su sudjelovali učenici Ekonomske i trgovačke škole, Srednje škole Čakovec, Srednje škole Prelog i Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec.

  :: opširnije :: 


objavio: Gabrijela Detelj  datum: 7. 3. 2018. 18:15

Županijsko Natjecanje u muškoj košarci

Ovogodišnje županijsko Natjecanje u muškoj košarci održalo se 2. ožujka u dvorani Ekonomske i trgovačke škole Čakovec. Osim naših učenika, sudjelovali su i učenici Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, Tehničke škole Čakovec i Srednje škole Čakovec.

  :: opširnije :: 


objavio: Gabrijela Detelj  datum: 4. 3. 2018. 21:19

Tradicijska radionica u Gimnaziji

Snježni petak, 2. ožujka, 1.d razred proveo je u aktivnoj izradi cvjetića i kinča od krep-papira na radionici s gospođom Nadom Tomašek iz Dekanovca, a u organizaciji profesorice Marije Borko.

  :: opširnije :: 


objavio: Gabrijela Detelj  datum: 4. 3. 2018. 16:40
» Arhiva naših vijesti    
 


Službena FB stranica


OBAVIJESTI

Škola po mjeri učenika


e-Dnevnik


Državna matura 2019.

Kalendar
« Veljača 2018 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
29 30 31 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
Prikazani događaji


Korisni linkovi
Institucije
 • MZOS
 • NCVVO
 • AZOO

Portali
 • Edu


RSS
CARNet vijesti
19.09.2018. 14:56
U okviru CECIIS-a održan Dan e-Škola
Na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu započela je trodnevna znanstvena konferencija posvećena informacijskim i inteligentnim sustavima - CECIIS 2018.

29.08.2018. 10:24
Webinar za učenike i roditelje: analitike učenja u e-Školama
Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNET organizira webinar na temu sustava za analitike učenja koji je osmišljen u okviru pilot projekta „e-Škole: Uspostava sustava razvoja digitalno zrelih škola“.

preskoči na navigaciju